Skip to content

Kisdió Vendégház: a legjobb kutyabarát szállás?

  Nem szeretnéd kiskedvenced hátrahagyni az utazáskor? Nehezen tudnád élvezni az utazás nyújtotta örömöket kutyusod nélkül? Az utazási ajánlatokat és hirdetéseket böngészve hamar egyértelművé válik, hogy valóban kutyabarát szállás Magyarország területén igazán kevés található. Ha eleged van az olyan vendégházakból, amelyek az „ebbarát” kifejezést csak marketing fogásként alkalmazzák, akkor válaszd a Kisdió Vendégházat, amely az egyik legjobb kutyabarát szállás Magyarországon!

  Miért a Kisdió Vendégház az egyik legjobb kutyabarát szállás Magyarországon?

  1. Valóban kutyabarát szállás Balaton környékén

  Valóban kutyabarát szállás Balaton környékén igazán kevés található. Bár némely hirdetésben szerepel az „ebbarát” jelző, a legtöbb esetben számos megkötéssel hozható csak háziállat. Pihenőhelyünkön kutyusod bejöhet a házba, a ház összes szobájában tartózkodhat, sőt akár az ágyad mellett is töltheti az éjszakát. Pont úgy érezheti magát, mintha otthon lenne!

  Legjobb kutyabarát szállás
  Legjobb kutyabarát szállás

  2. Kedvenced bemehet a házba

  Amennyiben kutyusod lakásban tartod, a hétköznapok során nem biztos, hogy képes a nyaralás idején a kerti léthez szokni. A magukat kutyabarátként hirdető szállások közül sok helyen tilos az ebeket a belterületre vinni.

  Számunkra fontos, hogy a négylábú vendégek is komfortosan érezzék magukat, így a kutyák bemehetnek a házba.

  Kutyabarát szállás Balaton
  Kutyabarát szállás Balaton

  3. A méret nem számít – nagytestű kutyákat is fogadunk

  A legjobb kutyabarát szálláson egy bernáthegyi, német dog vagy bullmasztiff fajta kutyának éppannyira helye van, mint kisebb testű társaiknak. A Kisdió Vendégház méretkorlátozás nélkül fogadja a kutyusokat. Legyen akármekkora kedvenced, mi szívesen látjuk!

  Legjobb kutyabarát szállás
  Legjobb kutyabarát szállás

  4. Ingyen fogadjuk a háziállatokat

  Sok vendéghelyen a kutyák elszállásolásának borsos ára van. Nem ritka, hogy teljes vendégként számolják fel az ebeket. Jó hírünk van! Kedvező ár-értéka arányú vendégházunkba költségmentesen hozhatod kutyusod.

  A Kisdió Vendégházba INGYENESEN hozható minden háziállat.

  Kisdió Vendégház
  Kisdió Vendégház

  5. Meglepetésekkel készülünk a négylábú vendégeknek

  Vendégházunk kialakításakor nem csupán humán vendégeinkre, hanem a négylábú utazókra is gondoltunk. Így a Kisdióban található:

  • kutyatál,
  • kutyakád,
  • játék a kutyáknak
  Legjobb kutyabarát szállás
  Legjobb kutyabarát szállás

  6. Fantasztikus túra útvonalak az egész családnak

  Szívesen túrázol kutyáddal? Örömmel fedezel fel új helyeket négylábú utazótársaddal? Remek hírünk van! Dég és környéke csodás túra helyszínekben gazdag. Pár ötlet:

  7. Hatalmas, zárt kertünk van

  A vendégházhoz tartozó 1600 négyzetméteres, zárt kert valódi kalandpark a kutyák számára. Legyen szó frizbizésről, labdázásról vagy futkosásról, a Kisdió kertje tökéletes helyszínt nyújt a közös mókához!

  Kisdió Vendégház kert
  Kisdió Vendégház kert

  8. Több ebet is fogadunk

  Több kutyával lehetetlen szálláshelyet találni? Nem szeretnéd kutyapanzióban hagyni kedvenceidet? Pihenőházunkba bátran hozhatsz több kutyát is.

  Örömmel fogadunk több kutyát!

  Legjobb kutyabarát szállás
  Legjobb kutyabarát szállás

  9. Elkötelezett kutyabarát a tulaj

  A Kisdió Vendégház alapítója valóban kutyabarát személy, aki így nyilatkozott saját motivációjáról:

  „Mindig megdöbbent, hogy mennyien kérdeztek arról, hogy mit jelent a „kutyabarát szálláshely” kifejezés az oldalunkon. Posztoltam már erről, de most úgy érzem, itt van az ideje elmesélni nektek, hogyan is született a Kisdió Vendégház ötlete. Elvetemült kutyarajongó vagyok, azt gondolom, ez rövid Facebook és Instagram bejegyzéseim alapján is nyilvánvaló (példaképem Csányi Vilmos, ha nem ismered, azonnal keress rá!). Gyermekkorom óta volt kutyám, nem változott ez akkor sem, amikor felnőttem. A kutya számomra nem haszonállat, házőrző, vagy valaki, aki engem szolgál, hanem a családom értékes tagja, akinek a közösségben helye és fontos szerepe van. Az egyetlen elfogadhatatlan dolog, hogy az életünkön nem kísérhetnek végig, és időről időre kénytelenek vagyunk elbúcsúzni tőlük.”

  Kutyabarát szállás Magyarország területén? Irány a Kisdió Vendégház!

  Kutyabarát szállás Magyarország területén? Válaszd a Kisdió Vendégházat! Mutatjuk miért!

  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Legjobb kutyabarát szállás Magyarországon: Valóban ebbarát szemlélet a vállalkozás 0. percétől. Már a belső tér kialakításakor is ügyeltünk arra, hogy a vendégek kutyával érkezhessenek.