Skip to content

Állatbarát szállás Balaton környékén

  Állatbarát szállás – sokszor olvasható a hirdetésekben, de mit jelent a fogalom pontosan? Sok kellemetlen meglepetés érheti a kutyával, macskával és egyéb háziállattal utazni vágyókat. Cikkünkben bemutatjuk, milyen egy valóban állatbarát vendégház!

  Milyen a valóban állatbarát szállás?

  Ha te is úgy tartod, hogy kisállatod valódi családtag és minden élmény vele együtt az igazi, akkor számodra is biztosan fontos, hogy kiskedvenced veled utazzon, ha pihenni mész. Az ideális állatbarát szállás megtalálása nem egyszerű feladat, még a legelszántabb gazdi is szemben találhatja magát számos buktatóval, például:

  • a szállásadó szerint túl nagy a kutyád,
  • túl sok kutyád van,
  • kedvenced nem mehet be a házba, csak a kertbe,
  • vagy húzós felárral viheted csak magaddal.

  Számodra is ismerős ez a probléma? Úgy gondolod, szinte lehetetlen megfelelő állatbarát szállást találni extra költség nélkül? Segítünk! Az alábbiakban felsoroljuk egy valóban állatbarát szállás ismérveit!

  1. Ingyen hozható minden kiskedvenc

  Úgy gondoljuk, hogy egy valóban állatbarát szállás nem számol fel jelentős extra költségeket a kiskedvencek miatt. A Kisdió Vendégházban szeretettel látunk minden háziállatot, legyen szó kutyáról vagy cicáról. Mivel úgy tartjuk, az állatok csodálatos kis lények, őket mi látjuk vendégül, így felár nélkül hozhatod őket magaddal hozzánk.

  Igen, jól olvasod. A Kisdió Vendégházban INGYEN szállhatnak meg a vendégekkel érkező háziállatok.

  Állatbarát szállás Balaton környékén
  Állatbarát szállás Balaton környékén

  2. Nincs méretkorlát

  Számos „kutyabarát” vendégház, motel, pihenőhely és egyéb szálláshely méretkorlátokat szab. Míg a kistestű kutyusokat fogadják, a nagyobb méretű ebeket nem. Szerintünk egy igazán állatbarát szállás felkészül minden méretű háziállat fogadására.

  Nagytestű a kutyusod? Semmi probléma! A Kisdió Vendégházban nem létezik méretkorlát!

  Kutyabarát szállás
  Kutyabarát szállás

  3. Nincs létszámkorlát

  Gyakori a létszám korlát, amely szerint 1-2 kutyusnál vagy cicánál többet nem fogad az adott szálláshely. A praktikus okok mellett, mint a helyhiány, attól tartanak a szállásadók, hogy a több állat fokozott amortizációhoz vezet.

  Több kiskedvenced van? Nincs gond, családtagot nem hagyunk otthon! A Kisdió Vendégházban nincsen létszámkorlát! 

  Állatbarát vendégház
  Állatbarát vendégház

  4. Felkészült az állatok fogadására

  Egy valóban állatbarát szállás felkészül az érkező állatok fogadására. Az alapvető felszerelések mellett, az olyan apróságok, mint a megfelelő fekhely is fontosak.

  Ha  a Kisdió Vendégházat választod, nem kell magaddal cipelned kiskedvenced felszerelését. A vendégházban tálkák, törölközők, takarók, sőt egy kutyakád is várja kedvenceidet!

  Kutyabarát vendégház
  Kutyabarát vendégház

  5. Nem csak a humán vendégeknek élvezetes

  Az állatbarát kikapcsolódás során nem csak a gazdák, hanem az állatok is kipihenhetik magukat. Ehhez fontos, hogy a választott szálláshely rendelkezzen a háziállatok számára is élvezetes kikapcsolódási lehetőségekkel.

  A Kisdió Vendégház hatalmas, pazar kerttel rendelkezik, ahol kiskedvenced gondtalanul rohangálhat, remek helyszíne a közös játéknak, labdázásnak, frizbizésnek, vagy a pancsolásnak, a kutyusoknak ugyanis külön medencéje van a kertben. Kedvenced biztonságáért sem kell aggódnod, a hatalmas kertet ugyanis gondosan körbekerítettük. A Kisdió Vendégház környékén számos túralehetőséget találsz, amelyek kutyusoddal együtt is látogathatók. Ilyen a vendégháztól 10 perces sétára található dégi Festetics-kastély romantikus angolparkja, a közeli soponyai Ökocentrum vagy a Zichy-kastély tündéri parkja.

  Turázás kutyával
  Turázás kutyával

  Állatbarát szállás Balaton környékén? Akkor irány a Kisdió!

  Állatbarát szállás Balaton környékén? Akkor irány a Kisdió! Mutatjuk, miért érdemes minket választani.

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!