Skip to content

Fülbemászó zenék a Balatonról: 10+1 sláger

  Az idén már sokan várják a nyári Balaton-szezont, amely a magyar turizmus egyik legfontosabb pillére. A Balaton régiója azonban nem csak a fürdőzésről, hanem a kulturális élményekről is szól. A zene és a Balaton között erős kapocs van, hiszen az évtizedek során számos sztár adott koncerteket a tó partján. Az itt felcsendülő dalok, az itt nyaraló emberek és az itt átélt élmények mind hozzájárulnak a Balaton hangulatához. Ebben a cikkben bemutatjuk a Balaton környékén játszódó zenék történetét, illetve összegyűjtöttünk néhány klasszikus dalt, amelyeket érdemes meghallgatni, ha a Balatonon nyaralunk. Következzenek a zenék a Balatonról!

  Zenék a Balatonról: slágerek a magyar tengerről

  4F-Club – Balatoni Láz

  KFT – Balatoni Nyár

  Anna and the Barbies – Segges a Balatonba

  Pixa & Stereo Palma feat. Wellhello – Balatoni nyár

  Ire Maffia – Pont Olyan, Mint Rég (a Balaton Dala)

  Bagossy Brothers Company – Balaton

  Németh Lehel, Felföldi Anikó – Nekem a Balaton a Riviéra

  Delta – Süt a nap

  Cimbaliband – Balatoni nyaraló

  Napsugár Együttes – Balaton

  Kelemen Kabátban – Maradjatok Gyerekek feat. Eckü

  Zenék a Balatonról? Gyűjts inkább saját élményeket! Irány a Kisdió!

  Zenék a Balatonról? Gyűjts inkább saját élményeket! Irány a Kisdió! Mutatjuk, miért válaszd a magyar tengertől mindössze 20 percre található vendégházunkat.

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!