Skip to content

SUP árak 2024-ben: mennyi költséggel számolhatunk?

  A SUP (Stand-Up Paddleboarding) vagy magyarul állva evezés egy népszerű vízi sport, amely egyre több embert vonz világszerte. A SUP nemcsak szórakoztató, hanem egyszerre lehet kihívást jelentő edzés is, amelyet bárki könnyen kipróbálhat. A 2024-es év új lehetőségeket hoz a SUP szerelmeseinek, tekintsük át, milyen árakra lehet számítani ebben az évben. Lássuk, milyenek a SUP árak 2024-ben!

  SUP árak 2024-ben

  SUP deszka árak

  A SUP-hoz alapvetően két típusú deszka tartozik: merev deszka és felfújható deszka. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és az árak is eltérőek lehetnek.

  1. Merev SUP Deszkák – 150 000 – 500 000 Ft között: A merev SUP deszkák a kifejezetten tapasztalt paddlerek számára ajánlottak, mivel kiváló teljesítményt nyújtanak. Az árak függnek a mérettől, a márkától és az anyagtól, de általában magasabbak.
  2. Felfújható SUP Deszkák – 60 000 – 150 000 Ft között: A felfújható SUP deszkák könnyűek, egyszerűen szállíthatóak és ideálisak kezdőknek. Az árak változóak, de általában megfizethetőbbek.

  SUP kiegészítők árak

  A SUP-hoz számos kiegészítő is tartozik, amelyek növelik a komfortot és biztonságot a vízen.

  1. Pádla – 15 000 – 40 000 Ft között: A pádla minősége és anyaga befolyásolja az árat. Alumínium és szén pádlák is elérhetőek.
  2. Biztonsági felszerelések – 10 000 – 30 000 Ft között: Ide tartoznak a mentőmellények és a tartalék kötél is, amelyek az állószörfözés során elengedhetetlenek.
  3. Szállító táska – 10 000 – 25 000 Ft között: A felfújható SUP deszkákhoz általában jár egy praktikus szállítótáska, amely megkönnyíti a deszka szállítását.
  4. Kiegészítők (például paddleboard tartók) – 5 000 – 15 000 Ft között: Kiegészítők, amelyekkel testreszabhatod a SUP deszkádat vagy kényelmesen szállíthatod.

  SUP bérleti díjak

  Ha nem szeretnél SUP deszkát vásárolni, sok helyen bérelhetsz deszkát és felszerelést. A bérleti díjak változhatnak a helytől és az időtartamtól függően. Általában óránkénti vagy napi díjakat találhatsz. Ezek a költségek jelentős eltérést mutathatnak, általában:

  • 10 000 – 15 000 Ft / óta
  • 25 000 – 30 000 Ft / nap

  A SUP egy fantasztikus módja a víz és a természet közelségének élvezetéhez, és 2024-ben továbbra is elérhető áron kipróbálható. Az árak változhatnak a minőség és a márkák alapján, de a felfújható SUP deszkák megfizethetőbbek és könnyebben hordozhatóak. Ne felejtsd el azonban, hogy a SUP-hoz tartoznak biztonsági szempontok is, így mindig viselj mentőmellényt és ismerd a vízjárási körülményeket, mielőtt vízre szállsz. Élvezd a SUP élményt 2024-ben és fedezd fel a vizet egy egészséges és szórakoztató módon!

  SUP árak
  SUP árak

  Szeretnél a Balaton közelében megszállni és egy SUP túrán részt venni? Akkor irány a Kisdió!

  Szeretnél a Balaton közelében megszállni és egy SUP túrán részt venni? Akkor irány a Kisdió! Mutatjuk miért!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!