Skip to content

Régi képek a Balatonról: gyönyörködj a múltban!

  A Balaton Magyarország egyik legszebb és legkedveltebb tavai közé tartozik, amelyet az évek során számos alkalommal megörökítettek fényképezőgépekkel. A Balaton régi képei nem csak a tó szépségét, hanem az itt élő emberek életét és kultúráját is bemutatják. A régi fotók segítségével láthatjuk, hogyan változott a Balaton és környéke az évtizedek során, és megismerhetjük a tó történetét. Tekintsd meg fantasztikus képgyűjteményünket és gyönyörködj a múlt emlékeiben! Következzenek a régi képek a Balatonról!

  Régi képek a Balatonról

  A régi képeknek nagy ereje van abban, hogy segítenek megérteni a múltat és a saját identitásunkat. A Balaton régi képei felidézik az idő múlását és segítenek abban, hogy a jelenben jobban megértsük a múlt hatásait. Az ilyen fotók emlékeztetnek bennünket a múlt eseményeire, azokra az emberekre, akik már nincsenek velünk, azokra az élményekre, amelyek az életünket gazdagították.

  A képek forrás: fortepan.hu

  Régi képek helyett a saját szemeddel csodálnád meg a magyar tengert? Akkor irány a Kisdió!

  Régi képek helyett a saját szemeddel csodálnád meg a magyar tengert? Akkor irány a Kisdió! Mutatjuk miért!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!