Skip to content

Őszi akció a Kisdió Vendégházban

  Szállásokat keresel az őszi hétvégékre, ahol egyszerre érezheted magad egy hagyományos parasztház és egy modern kényelmes szálláshely harmóniájában? Akkor ne keress tovább, mert a Kisdió Vendégházban most különleges őszi akció vár!

  Őszi akció a Kisdió Vendégházban: most 5% kedvezménnyel!

  A Kisdió Vendégház alapját egy olyan parasztház adja, amely a századelőn épült, és a térség népi építészetére jellemző stílusban készült. Azonban ne hidd, hogy itt a múltban ragadtunk! Az épület autentikus elemeit gondosan megőriztük, miközben arra is ügyeltünk, hogy a szálláshely megfeleljen a modern igényeknek. Ennek része a környezetbarát napelem energiaforrás is, amely gondoskodik az energiatakarékos üzemeltetésről.

  Őszi akció a Kisdió Vendégházban
  Őszi akció a Kisdió Vendégházban

  Azonban a valódi varázsa a belső térben rejlik. A Kisdió Vendégház nem csak egy szállás, hanem egy valódi kulturális élmény is. A lakótérben olyan különlegességek találhatók, mint magyar alkotó-művészek által készített kézműves, festett csaptálak, helyi mesteremberek által épített bútorok, antik dísztárgyak, és több generáción keresztül megőrzött magyar tégelyek, edények, valamint egyéb népi használati tárgyak.

  Az őszi akció keretében most lehetőséged van élvezni mindezt 5% kedvezménnyel! A kedvezményhez használd foglaláskor a 2023OSZ5 kódot a megjegyzés mezőben.

  Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy egy csodálatos őszi hétvégét tölts el a Kisdió Vendégházban, ahol a múlt és a jelen harmonikus együttélését tapasztalhatod meg. Foglalj most, és élvezd az őszi szépséget ezen a különleges szálláshelyen!

  A kedvezmény 2023 őszi hónapjaiban használható fel és nem kombinálható egyéb árengedménnyel.