Skip to content

Csodaszép és olcsó esküvői helyszín

  Az esküvő egy életre szóló esemény, melynek megszervezése gyakran sok kihívással jár, különösen akkor, ha az ember költségkímélő megoldásokat keres. Azonban ne essünk kétségbe, hiszen a varázslatos és romantikus esküvő nem feltétlenül kell, hogy egy vagyonba kerüljön. Ha szívesen mondanád ki az igent a természet lágy ölelésében és egy autentikus környezetben, akkor talán a Kisdió Vendégház lehet a te álomesküvőd helyszíne! Következzen egy csodaszép és valóban olcsó esküvői helyszín!

  Kisdió Vendégház: olcsó esküvői helyszín a Balatontól 20 percre

  A Kisdió Vendégház egy csodálatos parasztház, melynek alapjai a századelőn épültek. A ház az idők során megőrizte az autentikus stílusát, de modernizált és felújított, hogy megfeleljen a mai igényeknek. A szálláshely különlegessége abban rejlik, hogy nem csupán komfortos és praktikus, de igazi kulturális örökség is. Az épületben magyar alkotóművészek által készített kézműves, festett csaptálak, helyi mesteremberek által épített bútorok, antik dísztárgyak, és több generáción keresztül megőrzött magyar tégelyek, edények díszelegnek.

  Kisdió Vendégház: gyönyörű és olcsó esküvői helyszín

  Ez a vendégház tökéletes választás azoknak az ifjú pároknak, akik egy igazán egyedi esküvői helyszínt keresnek, amely magával ragadó természeti környezetben helyezkedik el. A Kisdió Vendégház elhelyezkedése is lenyűgöző – mindössze 20 percnyire található a Balaton partjától. Ez azt jelenti, hogy a násznép könnyen megközelítheti a helyszínt, és egyúttal élvezhetik a Balaton környékének csodálatos látnivalóit is.

  Egy további előnye ennek a varázslatos helyszínnek az, hogy nemcsak az esküvői szertartást rendezheted meg itt, hanem az esküvői fogadást is. Ez jelentősen megkönnyíti az esemény szervezését és kezelését, és hozzájárul ahhoz, hogy mindenki igazán jól érezze magát.

  Ne hagyd ki az alkalmat, hogy az esküvőd álomszerű környezetben valósuljon meg, és az életed egyik legfontosabb pillanata egy varázslatos kis parasztházban történjen. A Kisdió Vendégház mindenkit elbűvöl a kulturális gazdagságával, a természet közelségével és a hangulatos légkörével. Ne habozz, tedd meg az első lépést a boldog jövőd felé, és válaszd az ideális esküvői helyszínt, a Kisdió Vendégházat!

  Mennyibe kerül a kedvezőárú esküvői helyszín?

  Számunkra az „olcsó esküvői helyszín” az jelenti, hogy nem akarunk extra díjakat felszámolni életed legszebb pillanataiért. A Kisdió Vendégházban az esküvői bérlési költség azonos, mint amit szállóvendégeinknek kell fizetni. A kedvező aktuális árakról a foglalási oldalon tudsz tájékozódni.

  Mivel az esküvői esemény után jelentősen nagyobb takarítási feladataink vannak, így az egyetlen extra díj, amelyet felszámolunk, a takarítási költség. Az árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot.

  Extra INGYENES ajándék

  A Kisdió egy valóban emlékezetes kiadó ház esküvőre. Azonban szeretnénk még maradandóbbá tenni az élményt, így apró ajándékkal készülünk az összes résztvevőnek.

  A vendégek részére személyre szabott meghívó kártyákat készítünk ingyenesen.

  Olcsó esküvői helyszín
  Olcsó esküvői helyszín

  Anna és Andris esküvője így festett

  Kiadó ház esküvőre? Irány a Kisdió!

  Kiadó ház esküvőre? Irány a Kisdió! A következő lépésekkel tudod lefoglalni a szállást.

  1. Menj a foglalás oldalra!
  2. Válaszd ki a megfelelő dátumot a naptárból!
  3. Töltsd ki az űrlapot! Ne felejtsd, itt tudod kiválasztani a fizetési lehetőséget!
  4. A megjegyzés rovatban tüntesd fel azt, hogy esküvőszervezés céljából foglalsz!
  5. Kattints az „Elküldés” gombra.
  6. Ezt követően emailben értesítünk a sikeres foglalásról és a további feladatokról. A további részletek megbeszéléséhez írásban vagy telefonon keresünk.