Skip to content

Mikor van Valentin-nap?

  A Valentin-napot, vagy más néven a szerelmesek napját, világszerte ünneplik. Eredetileg a katolikus egyház ünnepe volt, amelyet Szent Bálintról, a római keresztényüldözés mártírjáról neveztek el. Azóta a Valentin-nap a szerelem és a romantika ünnepe lett, amikor a párok ajándékokat, virágokat és kedves üzeneteket adnak egymásnak. Az ünnep a világ számos országában népszerű és a párok általában egy romantikus vacsorát vagy utazást is terveznek ezen a napon. De vajon mikor van Valentin-nap?

  Mikor van Valentin-nap?

  Egyesekben felmerülhet a kérdés: mikor van Valentin-nap? A jó hír az, hogy minden évben ugyanazon a napon tartják.

  Valentin-nap február 14-én van minden évben.

  Ma van Valentin-nap?

  A „ma van Valentin-nap?” kérdés megválaszolásához nincs más dolgod, mint ellenőrizni a lenti panelt, amely az aktuális dátumot mutatja. Ha február 14-ét látsz, akkor a válasz: IGEN! Ellenkező esetben nincs ok az aggodalomra és nem késtél el az ajándékvásárlással.

  Mikor lesz Valentin-nap jövőre? Milyen napra esik?

  Ahogy fentebb olvashattad, a Valentin-nap minden évben ugyanazon a napon, február 14-én kerül ünneplésre. A lenti felsorolásban mutatjuk, hogy a cikk publikálásától számított következő 10 évben milyen napra esik a szerelmesek ünnepe.

  1. 2023.02.14. = kedd
  2. 2024.02.14. = szerda
  3. 2025.02.14. = péntek
  4. 2026.02.14. = szombat
  5. 2027.02.14. = vasárnap
  6. 2028.02.14. = hétfő
  7. 2029.02.14. = szerda
  8. 2030.02.14. = csütörtök
  9. 2031.02.14. = péntek
  10. 2031.02.14. = vasárnap
  Mikor lesz Valentin-nap?
  Mikor lesz Valentin-nap?

  Valentin-nap ajándék: felejthetetlen utazás

  Valentin-nap ajándék? Akkor adj felejthetetlen utazást emlékbe! Mutatjuk, miért érdemes a Kisdió mellett dönteni.

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!