Skip to content

Mikor nyit a dégi kastély?

  A dégi Festetics-kastély és angolparkja Magyarország egyik legvarázslatosabb látványossága. A klasszicista stílusban épült emlékmű filmrendezők, turisták és történészek tömegének kelti fel az érdeklődését. Gyakori kérdés az épület kapcsán: mikor nyit a dégi kastély? Ebben a cikkben megtudhatod a választ!

  Mikor nyit a dégi kastély?

  A dégi kastély sokáig zárva tartott a látogatók előtt felújítás miatt, így az épület belső tere nem volt látogatható. Szerencsére ez idővel megváltozott!

  A dégi kastély felújítása véget ért, így most már látogatható az épület és az angol kert egyaránt. Fontos azonban, hogy a kastély előre bejelentkezéssel látogatható, amelyhez szükséges online időpontot foglalni a fenntartó weboldalán.

  Mikor nyit a dégi kastély?
  Mikor nyit a dégi kastély?

  A dégi Festetics-kastély nyitvatartása

  Kedved támadt a csodaszép kastély meglátogatásához? Ezt az alábbi időpontokban teheted meg.

  A dégi Festetics-kastély nyitvatartása:

  Nyári nyitvatartás (április 01. – október 31.)
  kedd – vasárnap: 10:00-18:00


  Téli nyitvatartás (november 01.- március 31.)
  kedd – vasárnap: 10:00-17:00

  Szállás a kastély közelében? Akkor irány a Kisdió!

  Szállás a kastély közelében? Akkor irány a Kisdió! Mutatjuk, miért érdemes minket választani!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!