Skip to content

Díjat nyertünk: legjobb szálláshely 2022

  A 2023-as év nagyon izgalmasan indult a számunkra. Alig egy évvel indulásunkat követően megnyertük a Traveller Review Awards 2023 díjat, amelyet a Booking.com szállásközvetítő oldal ítél oda azon partnereinek, akikkel kiemelten elégedettek a vendégek. Nem sokkal az első díj megnyerését követően újabb elismerésben részesültünk. A Vidéki Szállások szervezésében készült versenyen, a közönség szavazatok alapján a Kisdió Vendégház lett a legjobb szálláshely 2022-ben.

  A Kisdió Vendégház a legjobb szálláshely 2022-ben a közönség szavazás eredménye alapján

  A hatalmas elismerést jelentő díjat az alábbi üzenettel kommentálta a Vidéki Szállások oldal:

  „ÉS DOBPERGÉS🥁🏆 Köszönjük szépen a sok-sok szavazatot, amit kommentben és üzenetben küldtetek nekünk. A mai napra sikerült összeszámolni a rengeteg szavazatot, mely alapján szívből gratulálunk @kisdio_vendeghaz-nak, hiszen ők lettek a Vidéki Szállások oldal 2022-es legjobb szálláshelye! Gratulálunk @kisdio_vendeghaz!”

  Legjobb szálláshely 2023 díj
  Legjobb szálláshely 2022 díj

  Köszönjük a szavazatokat!

  Nagyon hálásak vagyunk azoknak a vendégeknek, akik értékeléseket hagytak és szavaztak a versenyen. Az alábbiakban kiemeltünk pár kedves kommentet.

  Kisdió Vendégház értékelések
  Kisdió Vendégház értékelések
  Kisdió Vendégház értékelések
  Kisdió Vendégház értékelések
  Kisdió Vendégház értékelések

  Kiadó vendégház, amit imádni fogsz

  Szívesen meglátogatnád a Balatontól 20 percre található, látnivalókban gazdag Dég települést? Akkor válaszd a Kisdió Vendégházat! Mutatjuk miért!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!