Skip to content

Kedvező árú kutyabarát szállás Magyarország területén

  Ha kutyás gazdiként szeretnéd eltölteni a pihenésre és kikapcsolódásra szánt idődet, és közben még a szépséges Balaton közelségét is élveznéd, akkor a Kisdió Vendégház tökéletes választás számodra. A Kisdió Vendégház egy igényesen felújított, autentikus parasztház, mely az élményekkel teli Dég falujában található. Ne habozz, töltsd nálunk a nyaralásod, és gazdagodj új élményekkel kedvenc négylábú barátoddal az év bármely napján! A kényelmes, 6 férőhelyes, 2 hálószobás szálláshely mindössze 20 perc autóútra van a Balaton partjától! Ismerd meg a Kisdiót, amely egy valóban kutyabarát szállás Magyarország területén!

  Kisdió: kutyabarát szállás Magyarország területén

  A Kisdió Vendégház alapját egy régi, a századelőn épült parasztház képezi, melyet gondosan modernizáltunk és felújítottunk. Az épület megőrizte az autentikus elemeket, így a térség népi építészetének jellegzetességei továbbra is megcsodálhatók, ugyanakkor figyelembe vettük a modern vendégek igényeit is. A szálláshelyünk környezetbarát módon működik napelemek segítségével, és a belső teret is a tradicionális és korszerű elemek harmonikus egyvelege jellemzi.

  Az állatbarát szálláshelyünk kínálata

  • Tágas és kényelmes lakótér, mely a régi idők hangulatát idézi, de a modern kényelmet is szem előtt tartja.
  • Teljesen felszerelt konyha, hogy otthon érezhesd magad és kényelmesen elkészíthesd kedvenc ételeidet.
  • A különleges hangulatot magyar alkotó-művészek kézzel készített, festett csaptálak, valamint helyi mesteremberek által épített bútorok és antik dísztárgyak fokozzák.
  • A történelmet és a hagyományokat tisztelők megtalálhatják számításukat a több generáción keresztül megőrzött magyar tégelyekben, edényekben és más népi használati tárgyakban.

  Milyen a kutyabarát környezet?

  Nálunk az egész családot, így a négylábú kedvenced is szeretettel várjuk! Tudjuk, mennyire fontos számodra a kutyád, így nálunk nem kell lemondanod a közös nyaralásról. A vendégházunk udvarán kutyád biztonságban és kényelemben érezheti magát. Több helyi sétára alkalmas útvonalat ajánlunk, ahol kutyáddal együtt élvezhetitek a természet szépségeit.

  Foglalj most!

  Ha egy igazán különleges és élményekkel teli nyaralást tervezel magadnak és kutyádnak a Balaton közelében, akkor ne habozz foglalni a Kisdió Vendégházban! Élvezd a modern és autentikus világ egyvelegét, és fedezd fel Dég és a Balaton varázslatos tájait. Foglalj időpontot nálunk bármelyik időszakra, és töltsd a pihenésre és kalandokra szánt idődet egy kutyabarát szálláshelyen, ahol a tradíció és a modernitás szépen összefonódik.