Skip to content

Kutyabarát szállás Balaton közelében

  Kutyabarát szállás Balaton közelében? Nem könnyű valóban ebbarát nyaralót találni a magyar tengernél. Az állatbarát szállások közül sokan: diszkriminálják a nagy testű kutyusokat, tiltják, hogy a kutya a nyaraló belterében tartózkodjon, korlátozzák a nyaralóba hozható ebek számát és nem rendelkeznek nagyméretű, zárt kerttel. A Kisdió Vendágház a Balaton partjától mindössze 20 percre található, modernizált parasztház, amely valóban kutyabárt. Hogy ez alatt mit értünk? Mutatjuk!

  Kisdió Vendégház: egy valóban kutyabarát szállás Balaton közelében

  1. A kutya bemehet a házba

  Nem szeretnéd, hogy kis kedvenced a kertben töltse az éjszakát? A lakáshoz szokott kutyusodnak sok distresszt okozna, ha napokat kellene a szabadban töltenie? A Kisdió Vendégház valóban kutyabarát szállás, így vendégeinket nem korlátozzuk abban, hogy négylábú kedvencük a pihenőházba invitálják.

  Kisdió Vendégház vélemény
  Kisdió Vendégház vélemény

  2. Nem diszkrimináljuk a nagytestű kutyákat

  A közepes és nagytestű ebeket gyakran kitiltják a nyaralóházakból. A Kisdió Vendégház olyan kutyabarát szállás Balaton közelében, amely minden méretű ebet szívesen lát. Legyen bernáthegyi, német dog vagy bullmasztiff, a „kis kedvenced” bátran hozd magaddal!

  Kisdió Vendégház vélemény
  Kisdió Vendégház vélemény

  3. Rendelkezünk a szükséges kutyás felszereléssel

  Kutyabarát vendégházunk kialakításakor nem csupán humán vendégeinkre, hanem a négylábú utazókra is gondoltunk. Így a Kisdióban található:

  • kutyatál
  • kutyakád
  • fekvőalkalmatosság a kutyának

  4. Több kutyát is fogadunk

  Több kutyusod van? Olyan baráti társasággal tervezel közösen nyaralni, ahol több ebtulajdonos is van? Aggodalomra semmi ok! A Kisdió Vendágházban több kutyát is szívesen vendégül látunk egyszerre!

  5. Nagy és zárt kertünk van

  Szívesen kerülnéd a hosszú és fárasztó kutyasétáltatást a nyaralásod ideje alatt? Szeretnéd biztonságban tudni kutyusod, amíg a Balatonban fürdesz vagy kirándulsz? Vendégházunk hatalmas, zárt kertje tökéletes kikapcsolódást nyújt kedvenced számára. A kerti játékok mellett, akár fürdeni is elviheted kedvenced a számos Balaton kutyás strand egyikére.

  6. Ingyenesen hozható a kutyus

  A legjobb pontot utoljára hagytuk. Míg a legtöbb szálláshelyen extra költséget számolnak fel a kutyák után, a Kisdióban teljesen ingyen szállhatnak meg a vendégekkel érkező ebek.

  Kutyabarát szállás Balaton
  Kutyabarát szállás Balaton közelében

  Kutyabarát szállás Balaton közelében? Irány a Kisdió Vendégház!

  Kedvező árú szálláshelyet keresel a Balaton környékén? Válaszd a Kisdió Vendégházat! Mutatjuk miért!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények. Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!