Skip to content

Kutyabarát kirándulóhelyek: 25 csodaszép hely

  Kutya tulajdonosként valószínűleg a legnagyobb öröm számodra, ha négylábú barátoddal együtt élvezheted a természet szépségeit és a friss levegőt. A kirándulások kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy összekapcsolódjatok és felfedezzétek a világot együtt. Ha a következő kirándulásodhoz keresel inspirációt, ismerd meg ezeket a kutyabarát kirándulóhelyeket, amelyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak számodra és kutyád számára is! Következzenek a legjobb kutyabarát kirándulóhelyek!

  Izgalmas kutyabarát kirándulóhelyek Magyarországon

  Íme a kutyabarát kirándulóhelyek, amelyeket érdemes meglátogatni:

  1. Bükki Nemzeti Park: A kutyabarát kirándulóhelyek első eleme a Bükki Nemzeti Park. A Bükk hegyvidék gyönyörű tájai és erdei kiválóak kutyás túrákhoz. A kijelölt ösvények és turistaútvonalak segítenek a kutyásoknak felfedezni a vidéket.
  2. Mátra-hegység: A Mátra a kutyabarát kirándulóhelyek egyik legjobbja. A Mátra egy másik kiváló kutyabarát túra terület, ahol számos útvonal vezet fel a csúcsokra, és a kutyák élvezhetik a friss hegyi levegőt.
  3. Balaton-felvidéki Nemzeti Park: A Balaton-felvidék számos turistaútvonallal és sétaösvénnyel rendelkezik, ahol a kutyával együtt csodálhatjátok meg a gyönyörű kilátásokat.
  4. Pilis-hegység: A Pilis környékén számos erdős terület és patak partja található, ahol a kutyád élvezheti a sétákat és a felfedezéseket.
  5. Velencei-tó: A tó körüli sétautak és strandok lehetővé teszik a kutyáknak és gazdáiknak, hogy együtt élvezzék a vízparti kikapcsolódást.
  6. Budaörsi Arborétum: Ez a szép kutyabarát park és kert ideális hely a városi kirándulásokhoz és piknikezéshez.
  7. Aggteleki Nemzeti Park: A kutyás kirándulásra vágyóknak érdemes felfedezni az Aggteleki Nemzeti Park barlangjait és lenyűgöző természeti látványosságait.
  8. Visegrádi-hegység: A Visegrádi-hegység számos szép túraútvonallal rendelkezik, amelyeken a kutyád élvezheti a szabadtéri tevékenységeket.
  9. Zempléni-hegység: A hegyvidéki tájakon történő kutyás túrák során a Zempléni-hegység lankái és szőlőültetvényei kínálnak kellemes kikapcsolódást.
  10. Hortobágyi Nemzeti Park: Ha a síkság és a madárvilág szerelmesei vagytok, a Hortobágyi Nemzeti Parkban való kirándulás kutyával is emlékezetes élmény lehet.
  11. Tihanyi-félsziget: A Tihanyi-félsziget lenyűgöző panorámával rendelkezik a Balatonra és a környező tájra, kutyabarát sétányokkal és ösvényekkel.
  12. Velencei-hegység: A Velencei-hegységben számos túraútvonal található, amelyek kiválóak kutyás kirándulásokhoz.
  13. Kékestető: Túrázós kutyabarát kirándulóhelyek után kutakodsz? A Kékestető a Magas-Tátra után a második legmagasabb csúcs Közép-Európában, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező tájra.
  14. Gemenci erdő: Ez a hatalmas erdős terület a Duna-mente vidékén kínál lenyűgöző sétákat és természeti élményeket kutyával.
  15. Duna-Ipoly Nemzeti Park: Ez a nemzeti park a Dunakanyarban és a Pilis-hegységben található, és kutyabarát turistaútvonalakkal várja a kirándulókat.
  16. Szentendrei-sziget: A Szentendrei-sziget különleges hangulatú és gyönyörű tájakkal rendelkezik, tökéletes hely kutyás sétákhoz.
  17. Vértesi Natúrpark: A Vértes-hegység békés ösvényei és tájai kiválóak a kutyások és természetkedvelők számára.
  18. Farkas-erdő: A Farkas-erdő Újpesten a negyedik kerületben található. Kiváló hely, ha budapesti kutyabarát kirándulóhelyet keresel.
  19. Gödöllői Királyi Kastély: A kastély parkja és környéke kellemes kutyás sétákhoz biztosít lehetőséget.
  20. Zselici Csillagpark: Ez a különleges csillagos égbolt megfigyelésére alkalmas park remek választás kutyás éjszakai kirándulásokhoz.
  21. Fertő-tó: Az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított Fertő-tó környéke számos túraútvonallal és természetvédelmi területtel büszkélkedik.
  22. Bükki Nemzeti Park déli része: A Bükk déli része is számos kutyabarát túraútvonallal rendelkezik, amelyeken felfedezhetitek a vidéket.
  23. Szalajka-völgy: Az erdős Szalajka-völgy a Bükk-hegységben ideális hely a kutyás sétákhoz és pihenéshez.
  24. Hajdúszoboszlói Arborétum: A kutyával látogatható arborétum különleges növényritkaságokat és szép sétányokat kínál.
  25. Hévízi-tó: Kutyabarát kirándulóhelyek listának utolsó eleme a Hévízi-tó. Habár a tóban való fürdés a kutyáknak nem engedélyezett, a környéken található sétányok és parkok remek lehetőséget kínálnak a kutyás kirándulásokra.

  Emlékezz arra, hogy minden kutyás kirándulás során fontos, hogy tartsd be az adott területekre vonatkozó szabályokat és rendelkezéseket, és mindig figyelj a kutyád biztonságára és jóllétére!

  Kutyabarát kirándulóhelyek
  Kutyabarát kirándulóhelyek

  Szállj meg egy valóban kutyabarát helyen!

  Olyan kutyabarát szállást keresel, ahol a vendéggel érkező eb méretkorlát nélkül és ingyen szállhat meg? Akkor válaszd a Kisdió Vendégházat! Mutatjuk miért!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!