Skip to content

Kutyabarát hely a Balaton közelében

  Ha egy kényelmes és hangulatos kutyabarát hely után kutakodsz, ahol nem csak te, de hűséges négylábú barátod is otthon érzi magát, akkor a Kisdió Vendégház a tökéletes választás. Ez a modernizált, felújított parasztház Dégen áll, és a Balatontól mindössze 20 percre található. Fedezd fel a vidék báját és gyűjts élményeket a környék kutyabarát helyein az év bármely napján!

  Kisdió Vendégház: valóban kutyabarát hely

  Pihenj és töltődj fel!

  A Kisdió Vendégház egy valódi oázis, ahol nyugalmat és békét találsz a városi zaj és a mindennapi rohanás után. A környezet csodálatos természeti szépségeivel körülvéve garantált a pihenés és feltöltődés élménye. A vendégház kényelmes és tágas, 6 férőhellyel és 2 hálószobával rendelkezik, így tökéletes választás kisebb társaságok, baráti csoportok vagy családok számára.

  Autentikus és modern

  A Kisdió Vendégház alapját egy a századelőn épült parasztház képezi, melyet a helyi népi építészet jellegzetességei inspiráltak. Az épület hagyományos elemei megőrzésre kerültek, de a modern kor elvárásainak megfelelően felújítottuk és modernizáltuk is azt. A szálláshely környezetbarát napelem energiaforrással működik, így a természet védelme is számunkra kiemelt fontosságú.

  Kulturális öntőtégely

  A Kisdió Vendégház nem csak egy egyszerű szálláshely, hanem egy igazi kulturális élmény is. A lakótérben található különlegességek olyan hagyományos magyar kézműves alkotások és tárgyak, amelyek hűen tükrözik a helyi művészet és mesterség gazdagságát. Festett csaptálak, helyi mesteremberek által épített bútorok, antik dísztárgyak, valamint népi használati tárgyak elevenítik meg a múltat és adják meg a helynek a sajátos hangulatát.

  Kutyabarát környék

  Azok számára, akik kedvenceiket sem szeretnék otthon hagyni, a Kisdió Vendégház ideális választás. A környék számos kutyabarát helyet kínál, ahol a négylábúak is szabadon élvezhetik az itt tartózkodást. Sétálhattok a természetben, felfedezhetitek a környék látnivalóit, és élvezhetitek a Balaton partjának nyújtotta élményeket együtt kedvencetekkel.

  Hogy fest egy valóban kutyabarát hely?

  Kutyabarát hely, ahol az eb is kikapcsolódhat

  Ha szeretnél te is egy igazi kikapcsolódást nyújtó, kutyabarát szálláshelyet a Balaton közelében, akkor ne habozz! Foglald le helyedet a Kisdió Vendégházban, és élvezd a vidéki nyugalom és a modern kényelem tökéletes egyvelegét. Várunk szeretettel az év bármely napján, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodhass itt, a Balaton közelségében!