Skip to content

Kutya oltás árak 2024-ben

  Az állattartók számára az egyik legfontosabb felelősségük, hogy gondoskodjanak kedvenc négy lábú társaik egészségéről. Az oltások és alap vizsgálatok biztosítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy a kutyák hosszú, boldog és egészséges életet éljenek. Azonban évről évre változó költségekkel számolhatnak az állattartók, és 2024-ben sem lesz ez másképp. Lássuk, mennyibe kerülnek a kutya oltások és vizsgálatok Magyarországon a legfrissebb árak alapján.

  Milyenek a kutya oltás árak 2024-ben?

  Veszettség elleni oltás – kb. 8000 Ft

  Az első és talán legfontosabb oltás, amit minden kutyának meg kell kapnia, az a veszettség elleni oltás. A veszettség rendkívül veszélyes betegség, és az oltás nemcsak az állat egészségét védi, hanem az emberi egészséget is. Az árak változóak lehetnek, de 2024-ben átlagosan 8000 forintba kerül ez a fontos oltás.

  Kutya parvo oltás – kb. 8700 Ft

  A parvovírus okozta betegség, vagyis a parvo, szintén komoly veszélyt jelent a kutyákra. Az oltás ára körülbelül 8700 forint, és évente kell beadatni a kutya egészségének megőrzése érdekében.

  Kutya kis kombinált oltás – kb. 8700 Ft

  A kis kombinált oltás több különböző betegség ellen nyújt védelmet, beleértve például a parvovírust és az adenovírust. Az ára megegyezik a parvo oltással, körülbelül 8700 forint.

  Kutya nagy kombinált oltás – kb. 10600 Ft

  A nagy kombinált oltás kiterjed még több betegség elleni védelemre is. Ez magában foglalja például a leptospirózist és a parainfluenza vírust. Az ára átlagosan 10600 forint 2024-ben.

  Kutya veszettség + kombinált oltás – kb. 12900 Ft

  Ha mindkét oltást, azaz a veszettség elleni és a nagy kombinált oltást is egyszerre adják be, akkor ez átlagosan 12900 forintba kerül.

  Kutya Lyme-kór elleni oltás – kb. 13500 Ft

  A Lyme-kór egy olyan betegség, amelyet a kullancsok terjesztenek. Ha kutya olyan területeken tartózkodik, ahol a kullancsok gyakoriak, akkor a Lyme-kór elleni oltás ajánlott. Ez az oltás átlagosan 13500 forintba kerül.

  Kutya kennel-köhögés elleni oltás – kb. 11800 Ft

  A kennel-köhögés egy másik gyakori és fertőző betegség, amely kutyák között terjed. Az oltás ára átlagosan 11800 forint.

  Fontos megjegyezni, hogy az árak országonként és klinikánként változhatnak. Ezenkívül az oltásokat és vizsgálatokat rendszeresen frissíteni kell, hogy az állatok továbbra is védettek legyenek az új veszélyekkel szemben. Az oltások és vizsgálatok árai 2024-ben továbbra is az állattartók felelősségeiként maradnak fenn. Azonban fontos megérteni, hogy ezek az intézkedések segíthetnek megelőzni súlyos betegségeket és megőrizni a kutya egészségét hosszú távon. Az állattartóknak mindig érdemes konzultálniuk az állatorvossal, hogy megtudják, milyen oltások és vizsgálatok szükségesek az adott kutya számára, és hogy megtudják az aktuális árakat is. Az állatok egészsége és jóléte mindig az első helyen kell, hogy álljon.

  Kutya oltás árak
  Kutya oltás árak

  Szívesen utaznál kutyáddal egy valóban ebbarát helyre? Akkor irány a Kisdió!

  Szívesen utaznál kutyáddal egy valóban ebbarát helyre? Akkor irány a Kisdió! Mutatjuk miért.

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!