Skip to content

Kiadó vendégház szilveszterre

  Kiadó vendégház szilveszterre? Irány a Kisdió! Bulizz privát környezetben barátaid társaságában vagy vonulj el kutyusoddal a zajos nagyvárosból!

  Kiadó vendégház szilveszterre, ahol a kutyával átvészelhető az év leghangosabb napja

  Szeretnéd megóvni kutyusod a petárdák zajától? Tartasz attól, hogy az év leghangosabb napján kiskedvenced megszökik? A Kisdió olyan kiadó vendégház szilveszterre, ahol a kutyával átvészelhető az év legzajosabb időszaka. Mutatjuk, miért érdemes mellettünk dönteni.

  1. Hatalmas, zárt kert

  A vendégház hatalmas zárt kerttel rendelkezik. Így az ünneplés nem csak a gazdiknak, hanem a négylábú családtagoknak is élvezetes. Idegeskedés helyett, töltsd a szilvesztert labdázással és közös mókázással.

  2. Békés vidéki környezet

  Tudtad, hogy a fül közelében felrobbantott petárdák akár a 180 dB-t is elérhetik? A veszélyes hangszint kárt tehet a kutyák hallásában. Nem vitás, hogy szilveszterkor a nagyvárosokban hatalmas hangzavar van a petárdázás miatt. Jó hír, hogy a Kisdió békés, nyugodt vidéki környezetben található. Dég még szilveszterkor is jelentősen csöndesebb, mint a legtöbb magyar nagyváros.

  3. Kutyabarát szálláshely

  A Kisdió kutybarát vendégház, ahol:

  • felkészültünk az ebek fogadására,
  • a ház bármely pontjára bemehet az eb,
  • nincs méret- vagy létszámkorlát.

  4. Nincs felár a háziállatokért

  Unod már az olyan „állatbarát” szálláshelyeket, ahol borsos árat kell fizetni az extra vendégekért? Mi a humán vendégekkel érkező háziállatokat ingyen fogadjuk.

  Igen jól olvastad: extra költség nélkül hozhatod bármely háziállatod.

  Kiadó vendégház szilveszterre
  Kiadó vendégház szilveszterre

  Privát buli barátokkal

  A kiadó vendégház szilveszterre nem a kutyák nyugalma miatt csábító számodra? Sokkal inkább privát bulit szeretnél rendezni? Autentikus, modernizált parasztházunk erre a célra is kiváló!

  1. Kerti parti lehetőség

  A hatalmas kert nem csak az ebeknek, de a kerti partira vágyóknak is jó lehetőség. Zárt és diszkréten elkerített kertünkben a következőket találhatod meg:

  • grill
  • kényelmes kerti ülőgarnitúra
  • hangulatos világítás
  • internet

  2. Zavartalan buli

  Szeretnél hajnalig szórakozni a szomszéd nyaggatása nélkül? Erre valószínűleg nincs lehetőség egy társasházban. Szerencsére a Kisdióban korlátok nélkül szórakozhatsz.

  3. Sok szórakozási lehetőség a környéken

  A Kisdió nem csupán kiadó vendégház szilveszterre, hanem az évvégi ünneplés tökéletes helyszíne. is A környéken számos izgalmas program vár, így nem csupán a bulizásra nyílik lehetőség.

  Izgalmas Dég környéki látnivalók:

  4. Hangulatos és felszerelt vendégház

  A tökéletes szilveszteri buli helyszín megtalálása nem könnyű feladat. A Kisdió Vendégház alapját egy, a századelőn épült parasztház jelenti. A térség népi építészetére jellemző stílusban épült ház autentikus elemeit megőriztük, azonban ügyeltünk arra, hogy a szálláshely a modern igényeket is kielégítse. A modern parasztház nem csupán tökéletesen felszerelt egy bulihoz, de stílusos megjelenésével garantálja az egyedülálló hangulatot.

  Kiadó vendégház szilveszterre
  Buli a barátokkal saját vendégházadban

  Kiadó vendégház szilveszterre? Irány a Kisdió!

  Kiadó vendégház szilveszterre? Irány a Kisdió! A következő lépésekkel tudod lefoglalni a szállást.

  1. Menj a foglalás oldalra!
  2. Válaszd ki a megfelelő dátumot a naptárból!
  3. Töltsd ki az űrlapot! Ne felejtsd, itt tudod kiválasztani a fizetési lehetőséget!
  4. Kattints az „Elküldés” gombra.
  5. Ezt követően emailben értesítünk a sikeres foglalásról és a további feladatokról.

  A cikk olvasásakor lehet, hogy már lefoglalták a szilveszteri időpontot. Ez esetben örömmel várunk más időpontban!