Skip to content

Kiadó ház esküvőre

  Az esküvők egyik legfontosabb döntése, hogy hol lesz a ceremónia és a fogadás. A helyszín kiválasztásánál számos tényezőt kell figyelembe venni, így fontos, hogy időben elkezdjük a keresést és a tervezést. A Kisdió olyan kiadó ház esküvőre, amely segít felejthetetlenné tenni az eseményt.

  Esküvő helyszín kiválasztása

  Először is, gondolkodjunk el azon, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni az esküvőnkön. Fontos kérdések:

  • Szeretnénk egy elegáns, fényűző helyszínt, vagy inkább egy romantikus, természetközeli helyet választanánk?
  • Milyen létszámú vendégseregre számítunk? Milyen időjárási körülményekre kell számítanunk az esküvő napján?

  Mindezeket figyelembe véve könnyebb lesz eldönteni, hogy melyik helyszín lesz a legmegfelelőbb számunkra. Mutatjuk, mire számíthatsz, ha a Kisdió Vendégházban tartod az eseményt!

  Kiadó ház esküvőre
  Kiadó ház esküvőre

  Kisdió Vendégház: kiadó ház esküvőre

  1. Hatalmas, zárt kert

  A vendégház gigantikus kertjében szabadéri körülmények között tarható meg az esküvő és a fogadás. A privát kertben lehetőséget biztosítunk a szertartáshoz szükséges dekoráció, asztalok, székek, sátrak és egyéb elemek elhelyezésére.

  2. Elbüvölő fotózási helyszínek a közelben

  A vendégháztól 5 percre található a dégi Festetics-kastély, amely Magyarország egyik legimpozánsabb klasszicista kastélya. Az épület története egészen az 1800-as évek elejéig nyúlik vissza. A csodálatos kastély mellett, hazánk legnagyobb angolparkját, az emblematikus Hollandi-házat és a Festetics család sírhelyét is megtekinthetik a látogatók. A kastélypark tökéletes helyszín az esküvői képek elkészítéséhez.

  Kiváncsi vagy a kastélyra? Ebben a cikkben megtekintheted a dégi kastélyról készült képeket!

  3. Hangulatos, meghitt környezet

  Szeretnél a klisés és költséges helyszínek helyett egy valóban egyedi és emlékezetes esküvői színhelyet találni? Akkor a Kisdió tökéletes választás! A Kisdió Vendégház alapját egy, a századelőn épült parasztház jelenti.

  A térség népi építészetére jellemző stílusban épült ház autentikus elemeit megőriztük, azonban ügyeltünk arra, hogy a szálláshely a modern igényeket is kielégítse. Ez nem csupán a környezetbarát napelem energiaforrást, de a belső tér újra alkotását is jelenti.

  A jól felszerelt szálláshely a komforton és praktikumon túl, valódi kulturális öntőtégely. A lakótérben olyan különlegességeket találsz, mint: magyar alkotó-művészek által készített kézműves, festett csaptálak, a helyi mesteremberek által épített bútorok, antik dísztárgyak, több generáción keresztül megőrzött magyar tégelyek, edények, egyéb népi használatitárgyak.

  4. Állatbarát esküvő helyszín

  Szeretnéd, hogy kiskedvenced is a fontos esemény résztvevője legyen? Jó hírünk van!

  Vendégházunkban extra költség nélkül fogadjuk a kutyákat, macskákat és egyéb háziállatokat.

  5. Tökéletes helyszín családias ceremóniához

  Fontos, hogy a vendégház befogadóképessége 6 fő. Tehát, maximum fél tucat vendég számára tudunk alvási lehetőséget biztosítani. Azonban a hatalmas kert, alkalmas akár 30+ fő fogadására is. Így a szertartáson és fogadáson jelentősen több ember tud részt venni.

  6. Kedvező ár

  Nem ritka, hogy az esküvői helyszínek több százezer forintot kérnek el a fiatal pártól.

  A Kisdió Vendégházban a bérlési költség azonos, mint amit szállóvendégeinknek kell fizetni. A kedvező aktuális árakról a foglalási oldalon tudsz tájékozódni.

  Mivel az esküvői esemény után jelentősen nagyobb takarítási feladataink vannak, így az egyetlen extra díj, amelyet felszámolunk, a takarítási költség. Az árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot.

  + Ajándék, személyre szabott meghívók a vendégeknek

  A Kisdió egy valóban emlékezetes kiadó ház esküvőre. Azonban szeretnénk még maradandóbbá tenni az élményt, így apró ajándékkal készülünk az összes résztvevőnek.

  A vendégek részére személyre szabott meghívó kártáykat készünk, ingyenesen.

  Andris és Anna is nálunk kötötte össze életét. Így festett az esemény.

  Kiadó ház esküvőre? Irány a Kisdió!

  Kiadó ház esküvőre? Irány a Kisdió! A következő lépésekkel tudod lefoglalni a szállást.

  1. Menj a foglalás oldalra!
  2. Válaszd ki a megfelelő dátumot a naptárból!
  3. Töltsd ki az űrlapot! Ne felejtsd, itt tudod kiválasztani a fizetési lehetőséget!
  4. A megjegyzés rovatba tüntesd fel azt, hogy esküvő szervezés céljából foglalsz!
  5. Kattints az „Elküldés” gombra.
  6. Ezt követően emailben értesítünk a sikeres foglalásról és a további feladatokról. A további részletek megbeszéléséhez írásban vagy telefonon keresünk.