Skip to content

Erdőszéli vendégház: 20 kép erdei házikókról

  Lázba hoz a vadregényes, romantikus erdőszéli vendégház gondolata? Örömmel vonulnál vissza a zajos és nyüzsgő urbánus környezetből egy erdei pihenőhelyre? Cikkünkben 20 csodaszép erdei házikót mutatunk be. Dőlj hátra és gyönyörködj a zöld lombkoronákban, az apró viskókban!

  Erdőszéli vendégház: képek hangulatos erdei házakról

  Jane Goodall a világhírű angol etológus, antropológus és primatológus, így nyilatkozott az erdőkről:

  „Az erdők önmagukért csodálatra méltók. Számomra olyan lélekemelő erővel bírnak, ami a legvarázslatosabb helyekké teszi őket a földön.”

  Goodall szavaival nehéz lenne vitába szállni. Az alábbi képgalériánkban 20 magával ragadóan gyönyörű erdőszéli házikó csodálható meg. A világ különböző pontjain készült képekben közös a végtelen nyugalom és a természet lehengerlő szépsége.

  Szívesen pihennél egy természetközeli vendégházban? Akkor látogasd meg a Kisdiót!

  Szívesen pihennél egy természetközeli vendégházban? Akkor látogasd meg a Kisdiót, amely ugyan nem egy erdőszélén áll, azonban számos természeti kirándulóhely (köztük egy ökocentrum) szomszédságában található. Mutatjuk, miért érdemes minket választani!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!