Skip to content

Balatoni vendégház: pihenj 20 percre a magyar tengertől!

  Balatoni vendégház után kutakodsz? A Kisdió Vendégház egy olyan különleges hely, ahol a modern kényelem és a hagyományos paraszti hangulat tökéletes harmóniában találkozik. A szálláshelyünk a festői Dégen található, mindössze 20 percre a gyönyörű Balaton partjától. Ha szereted a természetet, és egy nyugodt, hangulatos környezetben szeretnél pihenni, akkor a Kisdió Vendégház a tökéletes választás számodra.

  A Kisdió nem balatoni vendégház

  A Kisdió nem balatoni vendégház, hiszen Dégen található. Azonban a község mindössze 20 percre található a magyar tenger partjától. Jelentősen kedvezőbb az ára, mint amire számíthatsz a legtöbb balatoni vendégház esetén.

  Kisdió Vendégház

  Miért válassz minket?

  Az épület alapját egy a századelőn épült, hagyományos parasztház adja, melynek autentikus stílusát gondosan megőriztük. A régi idők hangulata azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a modern kényelemről. A vendégház felújítása során ügyeltünk arra, hogy a legmodernebb technológiákat is beépítsük, így a vendégeink minden igényt kielégítő környezetben pihenhetnek.

  A szálláshely férőhelyeit tekintve 6 személy kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Két hálószoba áll rendelkezésre, így családok, baráti társaságok vagy akár kisebb csoportok is ideális helyszínt találnak nálunk egy kellemes kikapcsolódáshoz. A konyha jól felszerelt, így azok is könnyedén elkészíthetik saját ételeiket, akik a főzésben is örömüket lelik.

  Az épületet napenergiával működő rendszerrel láttuk el, így nem csak környezetbarát megoldásra törekedtünk, de a természet közelségét is kihasználjuk.

  Tapasztald meg, milyen egy modernizált parasztházban megszállni!

  A Kisdió Vendégház nem csupán szálláshely, hanem egy igazi kulturális öntőtégely is. A lakótérben olyan egyedi, magyar alkotók által készített kézműves tárgyakat találsz, amelyek hűen tükrözik a vidék hagyományos művészetét és kézművességét. A szobákat a helyi mesteremberek által készített bútorok díszítik, melyek egyedi hangulatot kölcsönöznek az egész helynek. Antik dísztárgyak és népi használati tárgyak mesélnek múltunkról, és segítenek megérteni a régi idők életvitelét.

  Az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeinknek számos lehetőséget kínálunk a környéken. A Balaton közelsége számos vízi sportot tesz lehetővé, így ha szereted a vitorlázást, a kajakozást vagy éppen a horgászatot, itt mindent megtalálsz, amire vágyhatsz. A kerékpáros túrák kedvelői szintén élvezhetik a vidék gyönyörű tájait, és felfedezhetik a környék kulturális és természeti látnivalóit.

  Állatokat is szeretettel várunk!

  A Kisdió Vendégház büszkén fogadja a háziállatokat is, így a kutyatulajdonosok is bátran látogathatják szálláshelyünket. A környék erdei és mezői lehetőségeket is kínálnak a sétára vágyóknak, így a négylábú barátok is igazán jól fogják magukat érezni.

  Ha a pihenés, a természet közelsége és az autentikus élmények vonzanak, akkor ne keress tovább! Foglalj most a Kisdió Vendégházba, és légy részese egy felejthetetlen élménynek. Várunk szeretettel az év bármely napján!