Skip to content

Ilyen volt a Balaton régen (videóval)

  A Balaton, Magyarország büszkesége és természeti kincse, hosszú évek óta vonzza a látogatókat és az érdeklődőket. Az idő múlásával ez a csodálatos tó számtalan változáson ment keresztül, és tükrözi a régi idők életmódját és kultúráját. Ebben a cikkben visszautazunk az időben, és megmutatjuk milyen volt a Balaton régen, megidézve azokat az emlékezetes korszakokat, amelyek formálták ezt a lenyűgöző tájat.

  Milyen volt a Balaton régen?

  Ahhoz, hogy bemutassuk, milyen volt a Balaton régen, összegyűjtöttünk pár ikonikus videó felvételt. Az alábbi videókon láthatod, hogy kedvenc üdülő helyeid hogyan festettek évtizedekkel ezelőtt.

  Balaton Retro dokumentum film

  Balaton Retro 1. rész

  https://youtu.be/GaW_f06llUw
  Balaton Retro 2. rész

  Balatonlelle archív felvételek 1999-2000 között

  https://youtu.be/QsmhkzahO3U
  Balatonlelle archív felvételek 1999-2000 között

  Balatonmária 1986-ban: archív VHS felvétel

  https://youtu.be/i5yW0IOR7Mk
  Balatonmária 1986-ban: archív VHS felvétel

  Régi videók helyett saját emlékeket gyűjtenél? Akkor irány a Kisdió!

  Régi videók helyett saját emlékeket gyűjtenél? Akkor irány a Kisdió! Mutatjuk miért!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!