Skip to content

Több mint 20 Balaton kép (ingyenes fotók)

  Ingyenesen felhasználható fotókat keresel a magyar tengerről? Illusztrációt keresel a Balatonról szóló cikkedhez vagy izgalmasabbá tennéd közösségi média felületed profi képekkel? Jó hírünk van! Pihenés képek cikkünket követően, ismét egy izgalmas képgyűjteménnyel álltunk elő. Cikkünkben több mint 50 Balaton kép található!

  Hogy tudom letölteni a Balatoni fotókat?

  A képek letöltéséhez az alábbi egyszerű lépéseket kell követni. Fényképek letöltése 4 egyszerű lépésben:

  1. A kiválasztott képre kattints jobb egér gombbal! Okostelefon és tablet eszközön tartsd hosszan nyomva a képet!
  2. Válaszd a “mentés másként” opciót!
  3. Válaszd ki a mappát, ahova szeretnéd elmenteni a képet! Mobil eszközökön automatikusan a galéria alkalmazásba kerül a kép.
  4. Ha szeretnéd, nevezd át a kép fájlt!

  Több mint 20 Balaton kép

  A hullámok hangja, a vízen kecsesen úszó hattyúk, a finom vízparti fogások, az éjszakába nyúló baráti beszélgetések és egyéb kellemes emlékek sokasága kapcsolódik legtöbbünknek a magyar tengerhez. Ingyenesen használható képgyűjteményünkben Balaton legszebb helyeit mutatjuk be!

  Balatoni képek a tóról és a vízpartról

  Képek Balaton környékéről

  Balaton kép helyett saját emlékeket gyűjtenél? Irány a Kisdió Vendégház!

  Balaton kép helyett saját emlékeket gyűjtenél? Kedvező árú szálláshelyet keresel a Balaton környékén? Válaszd a Kisdió Vendégházat! Mutatjuk miért!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények. Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!