Skip to content

1 éves lett a Kisdió Vendégház

  Örömmel osztjuk meg veletek, hogy idén májusban ünnepeljük a Kisdió Vendégház 1 éves évfordulóját! Ez az időszak csodálatos és felejthetetlen volt számunkra, és mindezt nektek, kedves vendégeinknek köszönhetjük.

  A Kisdió Vendégház 1 éves évfordulója

  Az elmúlt évben sok-sok vendéget és kis négylábú barátot láttunk vendégül. Minden egyes érkezővel együtt nőttünk és tanultunk, és ezért hatalmas hálával tartozunk nektek. Ti vagytok azok, akik megtöltitek élettel és boldogsággal a vendégházunkat.

  Boldogsággal tölt el minket, hogy a Kisdió sokaknak örömet és kikapcsolódást nyújt. Az elégedett arcok, a vidám pillanatok és a hálás visszajelzések mind megerősítik bennünk azt az érzést, hogy helyes úton járunk. Ahogy a vendégházunk fejlődik, úgy bővül, a szívünk is boldogsággal telik meg, mert tudjuk, hogy sikerül létrehozni egy olyan helyet, ahol vendégeink otthon érezhetik magukat.

  Együtt megéltünk számos emlékezetes pillanatot az elmúlt egy év során. Kedves vendégeinknek köszönhetően a Kisdió tele van mosollyal, vidámsággal és szeretettel. Az itt töltött időt mindig felejthetetlennek tartjuk, és mindent megteszünk azért, hogy ti is így érezzétek magatokat.

  Köszönjük, hogy bíztok bennünk és a Kisdió Vendégházat választjátok. A ti támogatásotok nélkül nem lennénk ott, ahol most vagyunk. És ne feledjétek, mindig nyitottak vagyunk az új vendégek és kisállatok számára, akik szeretnék felfedezni a vendégházunk varázslatos világát.

  Újabb fantasztikus évek elé nézünk, és izgatottan várjuk, hogy továbbra is veletek együtt tölthessük meg a Kisdiót élményekkel.

  Kisdió Vendégház
  1 éves a Kisdió Vendégház

  A Kisdió fontosabb állomásai az 1. évben

  Az ötlet

  A Kisdió egy modernizált, felújított parasztház Dégen. Arról, hogy honnan jött a kutyabarát vendégház ötlete, Kelemen Nóra az alapító az alábbit gondolatot osztotta meg egy korábbi cikkben:

  „Gyermekkorom óta volt kutyám, nem változott ez akkor sem, amikor felnőttem. A kutya számomra nem haszonállat, házőrző, vagy valaki, aki engem szolgál, hanem a családom értékes tagja, akinek a közösségben helye és fontos szerepe van. Az egyetlen elfogadhatatlan dolog, hogy az életünkön nem kísérhetnek végig, és időről időre kénytelenek vagyunk elbúcsúzni tőlük. Ezzel abszolút megteltem és szilárdan elhatároztam, ha egyszer az életem úgy alakul, csinálok egy szállóhelyet, ami ember, gyerek és kutyabarát.”

  A felújítás

  A Kisdió alapját egy, a századelőn épült parasztház jelenti. A térség népi építészetére jellemző stílusban épült ház autentikus elemeit megőriztük, azonban ügyeltünk arra, hogy a szálláshely a modern igényeket is kielégítse.

  Az eredmények

  A 2023-as év nagyon izgalmasan indult a számunkra. Nem egészen egy évvel indulásunkat követően megnyertük a Traveller Review Awards 2023 díjat, amelyet a Booking.com szállásközvetítő oldal ítél oda azon partnereinek, akikkel kiemelten elégedettek a vendégek. Nem sokkal az első díj megnyerését követően újabb elismerésben részesültünk. A Vidéki Szállások szervezésében készült versenyen, a közönség szavazatok alapján a Kisdió lett a legjobb szálláshely 2022-ben.

  Nagy örömmel osztjuk meg veletek, hogy a díjak mellett számos kedves visszajelzést is kapott a Kisdió Vendégház a vendégektől. Ez a megerősítés a legjobb motiváció számunkra, hogy folytassuk a minőségi szolgáltatást és még jobb élményt nyújtsunk minden vendégünk számára.

  Kisdió vélemény
  Kisdió vélemény
  Kisdió vélemény
  Kisdió vélemény
  Kisdió vélemény
  Kisdió vélemény
  Kisdió Vendégház vélemény
  Kisdió Vendégház vélemény
  Vélemény
  Vélemény
  Kisdió Vendégház vélemény
  Kisdió Vendégház vélemény
  Kisdió Vendégház vélemények
  Kisdió vélemények

  Szívesen megszállnál nálunk?

  Szívesen megszállnál nálunk? Mutatjuk mire számíthatsz!

  • Kutyabarát szállóhely: Nehéz gondoskodni kedvenced szállásáról a nyaralásod alatt? Nem szívesen hagyod otthon ebed? Semmi gond, a Kisdió Vendégház kutyabarát üdülőhely.
  • 2 hálószoba: A Kisdió Vendégházban két zárható, szeparált hálószoba található, kényelmes, nagy méretű francia ágyakkal. Illetve a közösségi térben további 2 férőhelyes kanapéágy használható.
  • 6 férőhely: Szálláshelyünkön összesen 6 férőhely van, így akár nagyobb baráti társasággal is megszállhatsz vendégházunkban.
  • Villámgyors WiFi kapcsolat: Elérhető vezeték nélküli internet (WiFi) a vendégházban. A gyors sebességű, megbízható internet alkalmas munkához, videó és filmnézéshez.
  • Kiváló felszereltség: A Kisdió Vendégházban az alábbiakat találod meg: nagyméretű hűtőszekrény, mélyhűtő vízforraló, indukciós sütőlap, mikrohullámú sütő, étkészlet, evőeszközök, poharak, mosogatógép, mosógép, ágynemű, környezetbarát napelemes energiaforrás, tál a kiskedvenceknek és ruhatároló szekrények.
  • Ingyenes, zárt parkoló: A Kisdió Vendégház saját, ingyenes parkolóval rendelkezik, ahol akár 3 gépjármű is elférhet. A vendégház előtti utca szakaszon ingyenes a parkolás.
  • Óriási, saját zárt kert: Szívesen pihennél este saját kertedben? Szeretnéd, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak egy zárt kertben? Örülnél, ha nem csak számodra, de kutyád részére is élvezetes lenne a nyaralás? Vendégházunk biztonságos, saját kerttel rendelkezik!